Οι παρακάτω κανόνες αφορούν περισσότερο τις αγγελίες-καταχωρήσεις των καθηγητών ισπανικών στον κατάλογό μας.

Ταξινόμηση

Οι καταχωρήσεις στον κατάλογο καθηγητών ταξινομούνται βάση της συνεισφοράς των μελών στο site. Η συνεισφορά θα υπολογίζεται αντικειμενικά, βάση της αρθρογραφίας των μελών. Δηλαδή, όσο περισσότερα άρθρα έχει υποβάλει κάποιος στο site τόσο πιο ψηλά θα ανεβαίνει στον κατάλογο. Οι υπόλοιπες καταχωρήσεις, από μέλη που δεν έχουν καθόλου συνεισφορά, θα εμφανίζονται με ταξινόμηση ημερομηνίας, ανάλογα με την παλαιότητα της καταχώρησης, δηλαδή οι πιο παλιές καταχωρήσεις θα εμφανίζονται πρώτες.

Στη βαθμολογία θα υπολογίζονται όλα τα άρθρα αλλά και οι ειδήσεις που δημοσιεύονται, μετά από τη σχετική έγκριση. Δηλαδή μπορεί να είναι ένα άρθρο που γράψατε εσείς, μια είδηση που νομίζετε ότι θα μπορούσε να αναρτηθεί μέχρι και μια συνταγή ή μια μετάφραση κάποιου άρθρου που βρήκατε ενδιαφέρον. Φυσικά τα άρθρα που υποβάλλετε θα πρέπει πάντα να έχουν σχέση με τη θεματολογία του site για να δημοσιευτούν τελικά.

Καταχωρήσεις

Απαγορεύονται οι πολλαπλές καταχωρήσεις στον κατάλογο. Έτσι αν ένας καθηγητής προσφέρει και μεταφραστικές υπηρεσίες, τότε απλά προσθέτει και αυτή την κατηγορία στην καταχώρησή του. Δεν χρειάζεται και δεν επιτρέπεται να δημιουργεί νέα καταχώρηση. Αυτό βοηθάει όλους, τους διαφημιζόμενους, τους υποψήφιους μαθητές/πελάτες, αλλά και τους διαχειριστές του καταλόγου.

Οι παραπάνω κανόνες ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Θα σας ενημερώνουμε μέσα από τα ενημερωτικά μας δελτία και φυσικά το παρόν άρθρο θα περιγράφει πάντα την τρέχουσα πολιτική του καταλόγου.