Español y Atletismo Vol.3

Εβδομάδα ανταλλαγής καλών πρακτικών για την επαγγελματική εξέλιξη και κατάρτιση γυμναστών, αθλητών, σπουδαστών και για όσους αγαπούν τον αθλητισμό και την Ισπανία.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ταξιδεύουμε στην Ισπανία για να συνδυάσουμε μαθήματα Ισπανικών και αθλητικές δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο Universidad Europea Miguel de Cervantes, στην πόλη Valladolid. Μαζί μας ο αθλητικός όμιλος Θεσσαλονίκης Νηρηίδες (Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading) με τη γυμνάστρια επικεφαλής του Ομίλου, Βάγια Πάντζαρη.

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε φοιτητές των ΣΕΦΑΑ, γυμναστές και σε όσους θέλουν να συνδυάσουν την εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας με αθλητικές δραστηριότητες στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου. Το τμήμα του 2020 θα είναι διαφορετικό καθώς η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλες τις χώρες με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών ανάμεσα στις διαφορετικές κουλτούρες. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει την επιμόρφωση στα παρακάτω αθλήματα: ξιφασκία, rugby, pádel και μπάσκετ με αμαξίδια και το πρόγραμμα διαμορφώνεται και προσαρμόζεται στην τελική ομάδα. Η εκπαιδευτική ομάδα του  πανεπιστήμιου μας προσφέρει εναλλακτικές δραστηριοτήτων όπως crossFit, yoga, χορός και έκφραση σώματος, πολεμικές τέχνες, καθώς και δωρεάν παρακολούθηση θεωρητικών μαθημάτων.

Γίνε μέλος της πιο πρωτότυπης ομάδας του Αθλητισμού και πρόσθεσε το πιστοποιητικό επιμόρφωσης στο βιογραφικό σου!

Διάρκεια: 23/2/2020-29/2/2020

Τιμή: 265€

Περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε οικογένεια (ημιδιατροφή, 6 βράδια)
  • 10 ώρες μαθήματα Ισπανικών (όλα τα επίπεδα)
  • 10 ώρες αθλητικές δραστηριότητες (με τους αρμόδιους καθηγητές του Πανεπιστημίου)
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Πεζοπορία στην περιοχή Canal de Castilla ο Riberas de Pisuerga
  • Ξενάγηση στην πόλη
  • Επισκέψεις σε μουσεία και αθλητικές εγκαταστάσεις

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20/01/2020 με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.

https://goo.gl/forms/q2mihTg4Rb8QD5hH2

Υπεύθυνη συντονισμού και διαχείρισης προγραμμάτων: Ιωάννα Τέγου, Καθηγήτρια ΠΕ40 Ισπανικής Φιλολογίας
Μ.Ed. Universidad de Deusto-Bilbao / Μ.Ed. EAP- Patras (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διευθύντρια του Κ.Ξ.Γ. του πανεπιστημίου UEMC: Laura Martín Ramos (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.https://www.uemc.es/

Συνοδός καθηγητής: Γιώργος Καλλίρης, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ: Ειδικότητα "Άσκηση και Υγεία"

Fb: https://www.facebook.com/events/1223547371163361/

http://www.uemc.es/grados/12