- Λεπτομέρειες
- Stavros Chatzis
Ανάμεσα στα πολλά ταλέντα που μου έδωσε απλόχερα η φύση, είναι και αυτό του χρυσοχέρη μάγειρα! Μαγειρεύω εξαιρετικά οποιοδήποτε παραδοσιακό έδεσμα υπάρχει σε Ελλάδα, Μεξικό ή Ισπανία. Σήμερα λοιπόν, με την αφορμή της Día de los Reyes Magos στις 6 Ιανουαρίου, θα σας αποκαλύψω την μυστική μου συνταγή (μόνο εγώ την ξέρω, αλήθεια!) για την Rosca de Reyes.
- Λεπτομέρειες
- Juanita La Quejica
Taller de Cocina Española
III CICLO: CATALUÑA,
TIERRA DE CONTRASTES
con Marga Barros
en Abanico de Atenas
- Λεπτομέρειες
- Juanita La Quejica
I CICLO: GALICIA, TERRA DO MEIGAS con Marga Barros en Abanico de Atenas
RECETA DE LA QUEIMADA
INGREDIENTES
- 1 pota de barro propia para queimada
- 1 litro de aguardiente de orujo gallego
- 1 Cáscara de limón o naranja
- 1 manzana
- 150 gramos de azúcar
- Granos de café
- Λεπτομέρειες
- Juanita La Quejica
I CICLO: GALICIA, TERRA DO MEIGAS
con Marga Barros
en Abanico de Atenas
EMPANADA GALLEGA DE BACALAO Y PASAS
INGREDIENTES
PARA LA MASA
- 300gr de harina de fuerza ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
- 140ml del jugo y el aceite resultante de escurrir la farsa (el relleno), más o menos el 60% del peso de la harina
- Λεπτομέρειες
- Juanita La Quejica