¡Hola, Viajeros!

Πριν από 3 χρόνια βάλαμε πλώρη λέγοντας "Πολλά τα λιμάνια και οι σταθμοί, αλλά ένας ο σκοπός μας: Να ευχαριστηθούμε το ταξίδι μαζί σας". Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, μόνο ευχάριστες στιγμές έρχονται στο μυαλό. Αυτό δεν οφείλετε μόνο στην απόλαυση των μουσικών ταξιδιών, αλλά και στην ευλογία να γνωρίσουμε υπέροχους ανθρώπους που "συνταξιδέψαμε" και ανταλλάξαμε εμπειρίες.

Το παραπάνω μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε τα μουσικά μας ταξίδια. Αυτή τη χρονιά σε ένα νέο web radio, τον Ifeelradio.gr. Θα έχουμε την τιμή να αποτελούμε μέρος της ομάδας παραγωγών του σταθμού, που ξεκίνησε πρόσφατα το πρόγραμμα του με ζωντάνια, εκρηκτικότητα και προ πάντων αγάπη για το ραδιόφωνο με ποιοτικά κριτήρια!

Τα ραδιοφωνικό μας ραντεβού θα είναι ξανά κάθε Πέμπτη, αλλά αυτή τη φορά λίγο πιο αργά, από τις 20:00 έως τις 22:00 (GMT+2). Με βασικό κορμό του προγράμματος τα ισπανόφωνα τραγούδια (ανεξαρτήτως είδους) θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση σας με τα πιο πρόσφατα νέα του ισπανόφωνου πενταγράμμου.

Ifeelradio player

Περιμένουμε τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας, τόσο κατά την διάρκεια της εκπομπής στο δωμάτιο επικοινωνίας του ifeelradio.gr, όσο και στο forum του ispania.gr.

Los Viajeros de ispania.gr
Γιατί η μουσική... είναι ταξίδι!