Θέλεις να εμφανιστείς στο εξώφυλλο του νέου δίσκου του Juanes;

Οι θαυμαστές του Juanes θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Κολομβιανού τραγουδιστή, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου. Η ψηφιακή πρωτοβουλία, γνωστή με το όνομα 'Fanwall', θα πραγματοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Juanes, σύμφωνα με την ανακοίνωση του καλλιτέχνη σε περισσότερους από 1.200.000 θαυμαστές που τον ακολουθούν στο κοινωνικό δίκτυο Twitter.

Κάθε θαυμαστής μπορεί να εγγραφεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Juanes από τις 16 Σεπτεμβρίου 2010 και να ανεβάσει τη φωτογραφία του για να έχει την δυνατότητα να επιλεγεί για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ, του οποίου ο τίτλος δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένος.

Όταν σχεδιαστεί το εξώφυλλο την νέας παραγωγής, οι θαυμαστές του τραγουδιστή θα μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site του Juanes για να δουν τις φωτογραφίες τους.

Επιπλέον θα υπάρχουν διαθέσιμες ειδικές αφίσες 'Fanwall' μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στο επίσημο site του Juanes (www.juanes.net).

Το άλμπουμ, συμπαραγωγής του Juanes και του Stephen Lipson (U2, Pet Shop Boys και Annie Lenox, μεταξύ άλλων) ηχογραφήθηκε στο Medellín, London και στο Miami και το πρώτο single που κυκλοφόρησε είναι το 'Yerbatero'.

Οι στίχοι και η μουσική των τραγουδιών είναι του ίδιου του Juanes, που μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει διαφημιστική τουρνέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Αναμένεται δε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κυκλοφορήσει το δεύτερο single του.

Πηγή: http://musica.terra.es/