AltΜε δηλώσεις της στο περιοδικό "Entertainment Weekly", η ηθοποιός από την Μαδρίτη αποκάλυψε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Woody Allen να λάβει μέρος στην επόμενη ταινία του, που θα γυριστεί μέσα στο 2011 στην Ρώμη. Σεβόμενη την εχεμύθεια που χαρακτηρίζει τον σκηνοθέτη, δεν έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το ύφος της ταινίας και τους χαρακτήρες της, καθώς ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό τον τίτλο της.

AltΗ πρώτη συνεργασία της Penélope με τον αμερικανό σκηνοθέτη, στην ταινία "Vicky Cristina Barcelona" (2008), της χάρισε το βραβείο Όσκαρ και πέρασε στην ιστορία του κινηματογράφου ως η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που βραβεύεται με την ύψιστη διάκριση της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ από την πρώτη του Απρίλη (2011) το αστέρι της λάμπει στην περίφημη Λεωφόρο των Αστέρων του Los Angeles (άλλη μία πρωτιά για ισπανίδα ηθοποιό), στην πόλη που κατοικεί με τον σύζυγο της, Javier Bardem.


AltΟι φίλοι του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ερμηνευτικές ικανότητες της Penélope τον επόμενο μήνα (19/05), καθώς βγαίνει στις αίθουσες το τέταρτο μέρος των "Πειρατών της Καραϊβικής" ("Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"), που συμπρωταγωνιστεί με τον Johnny Depp. Παράλληλα, τον ίδιο μήνα (11/05) θα ανοίξει το Φεστιβάλ των Κανών η τελευταία ταινία του Woody Allen, "Midnight in Paris".

Πηγές: El País, Entertainment Weekly