Ο τομέας Τουρισμού του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Περού στην Αθήνα, φιλοξένησε στις 18 και 19 Ιανουαρίου στους χώρους του τον διάσημο chef του εστιατορίου La pantera negra Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος με τη βοήθεια συνεργατών του παρουσίασε γαστρονομικούς συνδυασμούς της Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας Nikkei, σε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα υλικά, τα αρώματα και τα χρώματα του Περού.

Τις ίδιες μέρες, ο  Θάνος Προυνάρους, ιδιοκτήτης και bartender του Baba Au Rum -που για δύο χρονιές μπήκε στον κατάλογο με τα καλύτερα 50 μπαρ στον κόσμο- με τον bartender του καταστήματος Ηλία Στεργιόπουλο, έκαναν master class σχετικά με το Pisco, το εθνικό ποτό του Περού.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο: http://juanitalaquejica.blogspot.com/2017/01/blog-post_29.html