Πρόσκληση στην παρουσίαση της Melodrakma Universal: Travel with Art. Μια ισπανική εταιρεία με ελληνική ψυχή συνδυάζει το Ταξίδι και την Τέχνη.

Το όραμα ενός Έλληνα της Ισπανίας να συνδυάσει το Ταξίδι με τις Τέχνες, ειδικά με το Θέατρο, τη Μουσική και τη Ζωγραφική.

Στις 12 Απριλίου, Μεγάλη Τετάρτη, στο Θέατρο Βασιλάκου, Προφήτου Δανιήλ 3, Αθήνα, 104 35, στις 20:00 μ.μ.

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της εταιρείας μας η οποία δραστηριοποιείται στους δυο χώρους που πιο πολύ απ’ όλους αγαπάμε και γνωρίζουμε: του Τουρισμού και της Τέχνης. Γι’ αυτό και διαλέξαμε ένα θέατρο για να παρουσιάσουμε τα φετινά μας ειδικά θεματικά ταξίδια στην Ιβηρική και στη Σικελία αλλά και να ακούσουμε ποίηση και μουσική. Έδρα μας είναι η Μαδρίτη και πρωταρχικός μας στόχος να οικοδομήσουμε γέφυρες ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιβηρική, την Ισπανία και την Πορτογαλία αλλά και γέφυρες προς τον ισπανόφωνο κόσμο.

Στη Melodrakma Universal φιλοδοξούμε να αναγάγουμε το ταξίδι σε Πολιτιστικό Γεγονός και το αντίστροφο. Εκτός από τη Βόρειο Ισπανία και τη Χώρα των Βάσκων που είναι η ειδικότητά μας, εκτός από τη Σικελία που δημιουργούμε ιδανικές συνθήκες για να τη γνωρίσει κανείς ουσιαστικά, φέτος η Πορτογαλία έχει την τιμητική της! Έτσι η Melodrakma Universal κάλεσε:

Την κ. Αλίκη Καγιαλόγλου η οποία θα διαβάσει ένα μικρό απόσπασμα από την Θαλασσινή Ωδή του Fernando Pessoa και θα τραγουδήσει fados.

Την πανεπιστημιακό κ. Μαρία Παπαδήμα να μιλήσει για τον Πορτογάλο ποιητή Φερνάντο Πεσσόα και τους δρόμους της αγαπημένης του πόλης, της Λισσαβώνας.

Επίσης, για ταξίδια και για τη φιλοσοφία της Melodrakma θα μιλήσει ο ιδρυτής της, ξεναγός και θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Λυμτσιούλης.

Με την υποστήριξη τής Πορτογαλικής Πρεσβείας και την ευγενική χορηγία του Κτήματος Μουσών και του Coffee & Wine Bar Harvest.

Η χωρητικότητα του θεάτρου είναι συγκεκριμένη (320)  γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση στην κ. Roza Threehearts-Νικολαΐδου, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ: 6945-707-578


Σχετικά με την Melodrakma Universal:

Στη Melodrakma Universal Οδηγός μας είναι η “Διάγνωση” του Βάσκου φιλοσόφου Μιγκέλ Ντε Ουναμούνο: “Ο φασισμός θεραπεύεται διαβάζοντας κι ο ρατσισμός ταξιδεύοντας”.

Απευθυνόμαστε κατ’ αρχάς σε όσους αγαπούν τα ταξίδια και δε θέλουν να τους τα μετατρέψει κανείς σε μια ακόμα τυπική διαδικασία διεκπεραίωσης. Παράλληλα απευθυνόμαστε και σε όσους αγαπούν τις τέχνες γιατί τις βλέπουν σαν έναν άλλο τρόπο να ταξιδεύει κανείς.

Η Melodrakma Universal δεν είναι ένα ακόμα Τουριστικό Γραφείο. «Διαφημίστε- Πουλήστε-Τελειώσατε». Οργανώνουμε πολιτιστικά – θεματικά ταξίδια για Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία! Ταξίδια με υπογραφή δημιουργού, χτίζοντας σχέση με τον κάθε τόπο, όχι πόλεις στη σειρά απλά για να τις έχει ο ταξιδιώτης στο βιογραφικό του.

Η Melodrakma Universál S.L οργανώνει ταξίδια με σκοπό όταν τελειώσουν, η υπεραξία τους στη συνείδηση των ταξιδιωτών να πάρει τη θέση έργου τέχνης. Απ’ την άλλη, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει και παράγει, αντί για ένα απλό δίωρο ψυχαγωγίας ονειρεύεται να παίρνουν διάσταση 10ήμερου Ταξιδιού που το κουβαλάει κανείς στη μνήμη του για πάντα.

www.melodrakma.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: +34 647 252 458
c/ VILLOSLADA 7, 2A MADRID 28005, ESPAÑA