ΙΣΠΑΝΙΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ
4ήμερη εκδρομή μαγειρικής ...

1η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ
Πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη στην Μαδρίτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.
Πανοραμική ξενάγηση της πόλης με τακτικά οργανωμένα τουρ.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Υπόλοιπο μέρας ελεύθερο.

2η ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & 3η ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ
Ένα καλό πρωϊνό και «βουρ» στην κουζίνα του Αlambique, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Royal Palace (η μετάβαση γίνεται με τα πόδια μια και είναι πολύ κοντινή).
Tα λόγια είναι περιττά. Εδώ τον πρώτο ρόλο έχουν τα χέρια, η όσφρηση, η γεύση και τα μάτια.
Ο chef του Alambique θα αναλάβει τα υπόλοιπα.
Το μάθημα θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 ώρες και οι «μαθητές» γίνονται «κριτές» των ίδιων των ικανοτήτων τους δοκιμάζοντας και παίρνοντας το γεύμα που ετοίμασαν οι ίδιοι στις εγκαταστάσεις του Alambique. Για αυτό να είστε προετοιμασμένοι.

4η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ
Πρωϊνό ελεύθερο. Μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο.
Πτήση για Αθήνα.

Το πακέτο των υπηρεσιών περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια για Μαδρίτη οικονομικής θέσης.
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* Αστέρων κεντρικό με Πρωϊνό buffet.
  • Πανοραμική ξενάγηση της Μαδρίτης.
  • Δύο 2ωρα μαθήματα Ισπανικής κουζίνας στο Alambique από ειδικό chef.
  • Χρήση των εγκαταστάσεων του Alambique για την παρασκευή/εκμάθηση
  • ισπανικών πιάτων.
  • Αγορά απαραίτητων υλικών για την Παρασκευή/εκμάθηση ισπανικών πιάτων.
  • Δύο Γεύματα στο Alambique που θα έχουν παρασκευαστεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.


Δεν συμπεριλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (περίπου 85,00 € κατ’ άτομο).
  • ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα πιο πάνω.


ALAMBIQUE

Το Alambique ξεκίνησε το 1978 σαν κατάστημα πώλησης ειδών κουζίνας και παράλληλα παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής. Η επιτυχία των μαθημάτων του υπήρξε μεγάλη και για αυτό δημιούργησε Σχολή Ισπανικής Κουζίνας την οποία ονόμασε έτσι προς τιμή του Juan Altimira, ενός μοναχού, το βιβλίο του οποίου "Nuevo arte de cocina" (η νέα τέχνη της μαγειρικής) δίδαξε πολλά από τα μυστικά της κουζίνας στους ιδρυτές του Alambique.

Το Alambique βέβαια συνεχίζει την παράδοσή του, που είναι να προσφέρει την «τελευταία λέξη» μαγειρικών καινοτομιών και προϊόντων τα οποία είναι πλέον απαραίτητα σε κάθε κουζίνα.

Τι ίδια τα προϊόντα χρησιμοποιούνται και ελέγχονται στην Σχολή κι έτσι είναι σε θέση να εγγυηθούν την ποιότητα και την αντοχή στον καταναλωτή.


ΙΣΠΑΝΙΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο για ελάχιστη συμμετοχή 4 ΑΤΟΜΩΝ:
καλέστε στο 210 69 30 651

Πηγή: www.cookmed.gr