ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελληνική Δημοκρατία έχει τη τιμή να σας ενημερώσει σχετικά με την εκδήλωση τιμής στον Χοσέ Μαρτί, Εθνικό Ήρωα της Δημοκρατίας της Κούβας, που θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 161ης επετείου της γέννησης του.

Η τιμητική εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Χοσέ Μαρτί και θα παρευρεθεί ο Πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα. Οι διοργανωτές είναι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουν όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μνήμης του Απόστολου της Ανεξαρτησίας της Κούβας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 12.00, στο πάρκο που βρίσκεται στη γωνία των οδών Μιχαλακοπούλου και Αλκμάνος, στην Αθήνα, όπου υπάρχει μία προτομή του άξιου κουβανού πατριώτη, που πρόσφερε τη ζωή του για την απελευθέρωση του λαού του από την ισπανική αποικιοκρατία.

Τμήμα Τύπου
Πρεσβεία Κούβας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


14 Ιανουαρίου 2014

Αγαπητοί φίλοι,

Πρώτα απ' όλα επιθυμώ να σας εκφράσω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου για το Νέο Έτος.

Στις 28 Ιανουαρίου εορτάζεται η 161η επέτειος της γέννησης του Jose Marti, Εθνικού Ήρωα της Δημοκρατίας της Κούβας. Με την ευκαιρία αυτής της τόσο σημαντικής ημερομηνίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Αλκμάνος, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στις 12.00.

Θα είναι μεγάλη τιμή για μας να υπολογίζουμε στην παρουσία σας σε αυτή την τελετή κατά την οποία θα αποτίσουμε φόρο τιμής στον εξαίρετο πατριώτη, Απόστολο της Ανεξαρτησίας της Κούβας και Πρόδρομο της Ολοκλήρωσης της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Με την βαθύτερη εκτίμηση μου,

Osvaldo Cobacho Martínez
Πρέσβης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Αλκμάνος, 500μ από το σταθμό μετρό Μέγαρο Μουσικής.
Περισσότερες πληροφορίες: Prensa Rebelde