Το ispania.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης / μέλος των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά.

Οι κυριότεροι κανόνες λειτουργίας συνοψίζονται στα εξής:

 • Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβαση σας στο site μην δημιουργείτε νέο λογαριασμό, χρησιμοποιείστε την φόρμα επικοινωνίας
 • Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε greeklish (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες). Οι επιτρεπόμενες γλώσσες είναι ελληνικά και ισπανικά.
 • Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας, ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.
 • Απαγορεύονται τα μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έριδων / κακής ατμόσφαιρας στο φόρουμ. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε. Σεβαστείτε όλα τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά ακόμη κι αν σας έχουν βλάψει.
 • Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Συντονιστών του φόρουμ θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στον Συντονιστή και όχι δημόσια.
 • Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στις υπογραφές ή στα μηνύματα. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Διαχειριστές.

Οι ακόλουθοι Κανόνες Λειτουργίας θεσπίστηκαν ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο φόρουμ του ispania.gr. Παρακαλούμε, μόλις βρείτε λίγο χρόνο, διαβάστε το πλήρες κείμενο με προσοχή.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο site του ispania.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Κανόνων Λειτουργίας.

Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του site για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων, οι οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας.

Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση εφόσον παραστεί ανάγκη με παράλληλη δημοσίευσή τους στην παρούσα θέση και ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του ispania.gr, όσο και για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Η πρόσβαση σε αυτό το site δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες τους οποίους αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο site του ispania.gr

Πνευματικά δικαιώματα

 • Όλο το περιεχόμενο του ispania.gr, το οποίο συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται, σε κείμενα, περιεχόμενα, και γραφικά, προστατεύεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
 • Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) των σελίδων του ispania.gr ή εκπομπή του ispania.gr, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το ispania.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Οι επισκέπτες / χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που εκφράζουν με τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που δημοσιεύονται στο φόρουμ, καθώς και τα άρθρα, τα σχόλια και οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που δημοσιεύεται σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του ispania.gr, της οποία όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στο ispania.gr και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμία περίπτωση.

Συλλογή και Χρήση Προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ispania.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του, όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του και όταν επισκέπτεται τις σελίδες του.

Συγκεκριμένα συλλέγονται:

 • το Όνομα χρήστη (username)
 • ο κωδικός πρόσβασης(password)
 • η Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email)
 • η IP Address για τεχνικούς λόγους, καθώς και για θέματα που άπτονται της ασφαλείας των συστημάτων του ispania.gr (server, database, δικτύου κ.α ), ενώ παράλληλα αξιοποιείται για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων)
 • και χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και για στατιστικούς λόγους.

Ως χρήστης συμφωνείτε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες καθώς και τα μηνύματα που έχετε εισαγάγει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Η email διεύθυνση σας και τα προσωπικά σας στοιχεία μπορούν να παραμείνουν κρυφά από τα υπόλοιπα μέλη, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να καθορίσετε στις επιλογές του λογαριασμού σας αν θα φαίνονται δημόσια ή όχι.

Τα μέλη του ispania.gr έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, καθώς και να τα επικαιροποιήσουν.

Τα μέλη του ispania.gr, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να διαγραφεί ο λογαριασμός τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές του ispania.gr είτε με προσωπικό μήνυμα είτε μέσω της online φόρμας επικοινωνίας, με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση μέλους / λογαριασμού και να ζητήσουν την διαγραφή του λογαριασμού τους.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ispania.gr!

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης

 • Το ispania.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτοί αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες / χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
 • Το ispania.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσιευμένα άρθρα από άλλες πηγές και εκφραζόμενες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις στα άρθρα των μελών ή στο φόρουμ.
 • Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένων των άρθρων και του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του φόρουμ του ispania.gr.
 • Το ispania.gr και ο ιδιοκτήτης του δε φέρουν καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών / επισκεπτών.
 • Το ispania.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων και σχολίων που περιέχονται σε άρθρα και μηνύματα μελών και για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από άρθρα ή μηνύματα μελών στο site ή στο φόρουμ.
 • Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του ispania.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
 • Το ispania.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για την διαγραφή, φθορά η αποτυχία αποθήκευσης αρχείων ή άλλου περιεχομένου το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε σελίδας ή υπηρεσίας του δικτυακού του τόπου.
 • Το ispania.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί το περιεχόμενό τους, καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.
 • Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα. Σε περίπτωση όμως δημοσίευσης τέτοιων μηνυμάτων, αν είστε ο κάτοχος των δικαιωμάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αποσυρθούν άμεσα!

Εγγραφή και λογαριασμός μέλους

Το όνομα χρήστη (username)

Το όνομα χρήστη (username) δεν επιτρέπεται:

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις, οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη, επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.!
 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.
 • να είναι παραποίηση ενός username που χρησιμοποιείται ήδη με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

Η παραβίαση του κανόνα θα συνεπάγεται την άμεση μόνιμη απαγόρευση εισόδου στο φόρουμ .

Εαν ο χρήστης επιθυμεί να επιστρέψει με διαφορετικό username μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές μέσω της online φόρμας επικοινωνίας ζητώντας την αλλαγή του ονόματος χρήστη (username).

Λογαριασμός πρόσβασης

Κάθε μέλος του φόρουμ έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης

Η παραβίαση του κανόνα θα συνεπάγεται την συγχώνευση ή την διαγραφή από το αρχείο μελών των πρόσθετων λογαριασμών πρόσβασης και τήν άμεση μόνιμη απαγόρευση εισόδου στο φόρουμ.

Εαν ο χρήστης επιθυμεί να επιστρέψει μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές μέσω της online φόρμας επικοινωνίας για την ενεργοποίηση του λογαριασμού του.

Avatar ή προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη

Το avatar ή ο προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη δεν επιτρέπεται:

 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.! Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!
 • να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές. Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!
 • να έχει σαν σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους. Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Σε κάθε περίπτωση το avatar ή ο προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη που δεν τηρεί τους κανόνες θα αφαιρείται άμεσα από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.

Υπογραφές μελών

Κάθε μέλος μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την «υπογραφή» του σε κάθε μήνυμα που δημοσιεύει στο φόρουμ. Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν συνδέσμους (links) προς την προσωπική ή την αγαπημένη σας δικτυακή τοποθεσία (site), αλλά και σε σελίδες που φιλοξενούνται στο ispania.gr. Για τίς υπογραφές των μελών ισχύουν οι κανόνες για την υποβολή μηνυμάτων και οι ακόλουθοι ειδικοί κανόνες: Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν:

 • Σκέτο κείμενο : 8 γραμμές κανονικών χαρακτήρων ή μέχρι 4 γραμμές μεγέθους 2 ή bold, μέχρι 90 χαρακτήρες μήκος για κάθε γραμμή.
 • Σκέτο γραφικό : 1 γραφικό μέχρι 500 pixels μήκος, 125 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή)
 • Κείμενο και γραφικό : 4 γραμμές (ή 2 γραμμές μεγέθους 2 ή bold) και ένα γραφικό (σε νέα γραμμή) μέχρι 400 pixels μήκος, 100 pixels ύψος και 20k μέγεθος (ή 2 γραφικά που συνολικά θα έχουν τα ίδια όρια και θα βρίσκονται στην ίδια γραμμή).

Οι κενές γραμμές υπολογίζονται και αυτές!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την αφαίρεση της υπογραφής από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας.

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Στις υπογραφές δεν επιτρέπεται:

 • η χρήση των bbcodes: php, code, quote, html και τα smilies!
 • η διαφήμιση εμπορικών προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners
 • να περιέχουν Paypal ή affiliate links
 • η χρήση, τροποποιημένων ή μη, εταιρικών ονομάτων και λογότυπων!
 • να περιέχουν λέξεις ή φράσεις, οι οποίες είναι τροποποιημένες ή μη, επωνυμίες νομικών προσώπων και εταιρειών, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους.!
 • να περιέχουν λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές.
 • να έχουν σαν σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.
 • η χρήση συνδέσμων (links) σε δυναμικά scripts που κάνουν χρήση cookies για λόγους ασφαλείας!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την αφαίρεση της υπογραφής από τα μέλη της συντονιστικής ομάδας. Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Συμπεριφορά και Δεοντολογία Μελών

Πριν ζητήσετε / ρωτήσετε κάτι ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες:

 • Χρησιμοποιήστε την Αναζήτηση του φόρουμ (Ίσως να υπάρχει αυτό που ζητάτε σε κάποιο παλιότερο θέμα / μήνυμα).
 • Μην "απαιτείτε", αλλά ζητήστε ευγενικά αυτό που θέλετε με όσο το δυνατό πιο σαφή τρόπο. Θυμηθείτε ότι με μια σαφέστερη περιγραφή γλιτώνετε χρόνο και για εσάς και για τους άλλους.
 • Θυμηθείτε πως οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ δεν είναι υποχρεωμένοι να σας απαντήσουν, μπορεί να μην υπάρχει απάντηση για το ερώτημά σας ή, απλά, οι αναγνώστες της ερώτησής σας να μην τη γνωρίζουν.

Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά ή στα Ισπανικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες).

Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικός», έτσι ώστε να μην παραπλανώνται οι αναγνώστες.

Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε φόρουμ η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) του οποίου σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων. Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε τον moderator προκειμένου να το μετακινήσει στην ορθή κατηγορία.

Ελέγξτε το μήνυμά σας, αφού το ανεβάσετε για αβλεψίες που τυχόν αλλοιώνουν το νόημα του . Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία" για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την διαγραφή για κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα από τους Συντονιστές .

Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε.

Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους.

Φροντίστε να μη δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονά σας ακούγονται και πέρα από τα όρια του φόρουμ και δε θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, καλό είναι να αναφέρετε και την προέλευση του κειμένου στο τέλος του.

Το φόρουμ σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω προσωπικού μηνύματος (PM), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του φόρουμ.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Κάθε επισκέπτης/μέλος του ispania.gr έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (report) των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση των σχετικών συνδέσμων στο φόρουμ, είτε μέσω της online φόρμας επικοινωνίας .

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι το ispania.gr διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου τα προσβλητικά ή ανάρμοστα μηνύματα.

Οι συμμετέχοντες κατανοούν και αποδέχονται ότι ο Διαχειριστής και οι Συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του site, που, κατά την κρίση τους, δε συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης και του Κανόνες Λειτουργίας φόρουμ στο ispania.gr.

Απαγορεύονται τα greeklish

Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά ή/και στα ισπανικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες)!

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται το κλείδωμα ή και τη διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος.

Μοναδική εξαίρεση θα υπάρχει για νέα μέλη που θα ειδοποιούνται να κάνουν επεξεργασία το μήνυμα τους, στην περίπτωση που το μήνυμα δεν γραφεί στα Ελληνικά ή/και στα Ισπανικά σε εύλογο χρονικό διάστημα θα διαγράφεται!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Παράνομο υλικό, υλικό και μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, καθώς και μηνύματα που περιγράφουν μη νόμιμες πράξεις ή προτρέπουν σε αυτές.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ για τον συγκεκριμένο χρήστη!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία mp3, wma, wav κλπ.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ για τον συγκεκριμένο χρήστη!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Διαφημίσεις και Spamming

Απαγορεύονται αυστηρά οι διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του Διαχειριστή. Επίσης απαγορεύεται το spamming (πολλαπλή υποβολή μηνύματος, υποβολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ για τον συγκεκριμένο χρήστη!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Υποβολή εριστικών μηνυμάτων (trolling)

Συστηματική υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που ως στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στη ζωή του φόρουμ (Trolling)

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ για τον συγκεκριμένο χρήστη!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!

Υβριστικά, ρατσιστικά μηνύματα και προσωπικές επιθέσεις

Απαγορεύονται αυστηρά τα μηνύματα με προσωπικές επιθέσεις ή με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών, απειλητικών, ρατσιστικών και προσβλητικών εκφράσεων και προσωπικών χαρακτηρισμών. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής.

Η παραβίαση του κανόνα αυτού θα συνεπάγεται την άμεση διαγραφή του συγκεκριμένου θέματος ή μηνύματος και ενδεχομένως την απαγόρευση πρόσβασης στο φόρουμ για τον συγκεκριμένο χρήστη!

Ο χρήστης θα λαμβάνει προειδοποίηση με προσωπικό μήνυμα!