Η 33χρονη Λατίνα σταρ έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κατακτήσει την καρδιά εκατομμυρίων μέσα από το ταλέντο της στη μουσική και την υποκριτική, όχι μόνο στο Μεξικό και στη Λατινική Αμερική αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια από τις διασημότερες Λατίνες καλλιτέχνιδες με πολυάριθμα fan club σε κάθε χώρα καθώς και σε Ελλάδα και Κύπρο.

H Λατίνα τραγουδίστρια είναι γνωστή δικαίως ως η πριγκίπισσα της Λάτιν ποπ.

Η Anahí ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 2 χρονών και έχει κυκλοφορήσει 5 ολοκληρωμένους προσωπικούς δίσκους σε ποπ ύφος αλλά και 9 δίσκους ως μέλος του συγκροτήματος RBD, που γνώρισε τεράστια επιτυχία, με πωλήσεις δίσκων να ξεπερνούν τον αριθμό των 66 εκατομμυρίων παγκοσμίως, βραβεία και υποψηφιότητες σε βραβεία όπως Billboard και Latin Grammy καθώς και επίσης χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε αρκετές χώρες. Η Anahí έχει επίσης πρωταγωνιστεί σε πολλές σειρές του Μεξικού, εκτός από την σειρά REBELDE από την οποία προέκυψαν και οι RBD, όπως Primer Amor, Clase 406 και την πιο πρόσφατη Dos Hogares.

Μετά από 3 χρόνια που απείχε από τον χώρο της μουσικής, η Anahi επιστρέφει με ολοκαίνουριο δίσκο ο οποίος τιτλοφορείται INESPERADO. Το πρώτο single του δίσκου, Rumba, μια συνεργασία με τον γνωστό μουσικό της reggaeton, Wisin, σημείωσε τεράστια επιτυχία κατακτώντας την πρώτη θέση στο Latin Tropical Chart του Billboard και ξεπερνώντας τα 25 εκατομμύρια προβολές στο youtube. Το πιο πρόσφατο single τιτλοφωρείται “Amnesia” και είναι μια υπέροχη μπαλάντα συνοδευόμενη από ένα καταπληκτικό video. Ο δίσκος περιέχει τόσο ποπ dance κομμάτια όσο και μπαλάντες. Επίσης εκτός από τον Wisin στο δίσκο υπάρχουν αρκετές συνεργασίες όπως David Bustamante και Gente de Zona.

Η ίδια η Anahi δηλώνει περήφανη για την πρόσφατη της δισκογραφική δουλειά και τις συνεργασίες που έχει επιλέξει να κάνει για αυτό το δίσκο. Ο δίσκος είναι ήδη διαθέσιμος για αγορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του έχει καταφέρει να γίνει νούμερο 1 σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.